Γλώσσα   Ελληνική   

Επιλογές

Πληροφορίες για μας
Πλεονεκτήματα
Προϊόντα Shaho
Η χρήση των προϊόντων
Τιμές
Σημειώσεις
Ανακοίνωση
Επικοινωνήστε μαζί μας   
Email
Σπίτι
Γλώσσες
Νέο προϊόν

before

 

after

Καλωσορίσατε στο ιστοσελίδα του Shaho hair care
Home
Το Shaho είναι ένα μίγμα (προϊόν), το οποίο παράγεται από τις φυσικές ουσίες (φυσικά φυτά) και χρησιμοποιείται για την θεραπεία του δέρματος και της τριχόπτωσης.

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΤΡΙΧΩΠΤΟΣΗ ΑΠΟ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΉΣ.

Μέσω της ομαλοποίησης των κυττάρων του δέρματος και της επανα-δραστηριοποίησης της ρίζας των μαλλιών,  θεραπεύει μερικά προβλήματα του δέρματος. Στα πειράματα που συμμετείχαν 750 άντρες και γυναίκες ηλικίας 10 75 ετών, απέδείξαν ότι το μίγμα λειτουργεί θετικά και αποτελεσματικά  χωρίς οποιεσδήποτε παρενέργειες.

Τα προϊόντα Shaho παράγονται από το φυσικό έδαφος στα βουνά του ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ με την βοήθεια και συνεργασία δυο Γερμανικών εταιριών με βάση τους νόμους και προδιαγραφών της Ευρώπης όσων αφορά την ποιότητα παραγωγής σαν φυσικό καλλυντικό.  

Τα προϊόντα Shaho έχουν περάσει και εξασφαλίσει την ιατρική επιστημονική δοκιμή (δερματολογικό τεστ).

Ακόμη έχουν γίνει οι μικροβιολογικές αναλύσεις στην Γερμανία και τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν ότι δεν περιέχουν συντηρητικά. Τα προϊόντα είναι κάτω από την αυστηρή επίβλεψη των Γερμανικών εταιριών.

 Αυτό το νέο προϊόν καταχωρήθηκε στο γερμανικό κέντρο πατέντας  (German Patent and Trade Office DPMA)   στις 21/12/2001 και εκδόθηκε άδεια κυκλοφορίας στις 27/02/2004 κάτω από τον αριθμό 10163190.

Τα προϊόντα Shaho έχουν επίσης αποκτήσει το δικαίωμα διεθνούς        προστασίας, από το διεθνή οργανισμό  προστασίας επιστημονικών δικαιωμάτων ( WIPO The World Intellectual Property Organisation) στις 19/12/2002 κάτω από τον αριθμό  PCT/DEO2/04670.

Η δύναμη της φύσης:

Τα προϊόντα Shaho είναι φυσικό απόσταγμα του convolvulus euphraticus, ένας τύπου bind-weed (σαν ένας τύπου ζιζάνιου φυτό) από τα βουνά του Κουρδιστάν. Αυτά τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από οποιαδήποτε συντηρητικά και επεξεργάζονται στη Γερμανία σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά ποιοτικά πρότυπα.

Το μίγμα Shaho έχει πολλές χρήσεις και είναι κατάλληλο  για άντρες και γυναίκες.

Είναι η μόνη θεραπεία παγκοσμίως  για παύση κληρονομικής πτώσης των μαλλιών και επίσης για παύση ξασπρίσματος των μαλλιών.

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, η επιθυμείτε να συνεργαστούμε μαζί, παρακαλώ επικοινωνήστε με τις ακόλουθες διευθύνσεις: >> Διευθύνσεις  επικοινωνιών

 
   
Επαφή (τηλέφωνο)
+49 6151 154 6980
 
Νέο προϊόν
5 von 5 Sternen!

before

 

after

 

Copyright 2004 by www.shaho.de

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Counter